Buitenverblijven

Wat is er mooier dan op een warme zomer namiddag heerlijk ontspannen in een geheel compleet buitenverblijf met alle gemakken? Diverse mogelijkheden, van catalogus modellen tot maatwerk. Oplevering meestal binnen 1á2 werkdagen. Uiteraard afhankelijk van de wensen die U heeft.

MAATWERK : Wat is de wens, Wat is de toepassing, Hoe moet het er uit zien? Het loopt zeer uiteen, een dak met authentieke dakpannen, wanden van Eiken of misschien Douglas hout? Met óf juist zonder elektriciteit. Trasramen van steen-strips of juist gemetseld. Al dat soort vragen komen op tafel voordat we beginnen. Ook zullen we in dit voortraject gaan kijken welke vergunningen er eventueel nodig zijn.

CATALOGUS MODELLEN : Het kan ook anders, wij zijn aangesloten bij een aantal leveranciers die veel ‘standaard’ modellen kunnen aanleveren. Deze zijn ook geheel te personaliseren. Kosten van deze buiten verblijven zijn vaak lager omdat het (massa) productie is. Ook bij deze modellen kunnen wij, samen, geheel naar eigen smaak maken.

Bel met uw storing of vraag