Onderhoud

Onderhoud en Ondersteuning


Service & Onderhoud
Onderhoud aan je deur garandeert de werking voor langere tijd. Door tijdig onderhoud uit te voeren word de kans op storingen verkleint en kans op defecten voortijdig ondervangen. Ook het risico op letsel van personeel en of passanten worden hier door gereduceerd.

A3deuren heeft voor jou de mogelijkheid het onderhoud uit handen te nemen . Door zorgvuldig te plannen, nemen wij het onderhoud over en kunnen jou deuren volledig EN 16005
nakijken en onderhouden. Tevens staan wij voor je klaar als het gaat om schade en vervanging.

Draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren die zich horizontaal en of verticaal bewegen, dienen te voldoen aan de EN 16005 norm. Vanaf april 2013 is de Europese EN 16005 norm in werking getreden. De regelgeving is van toepassing in alle landen die zijn aangesloten bij het Europees Comité voor Normalisatie (CEN).

Onderhoud automatische deuren is verplicht
De EN 16005 schrijft voor dat er periodiek onderhoud moet worden uitgevoerd op automatische deuren, op zijn minst 1 maal per jaar. Dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een daartoe bevoegd servicebedrijf en dient schriftelijk gedocumenteerd te worden. Als de norm niet wordt nageleefd, en er een veiligheidsprobleem optreedt dat aantoonbaar te wijten is aan nalatigheid, ben jij mogelijk aansprakelijk.
Bestaande, oudere deuren kunnen bij het onderhoud tot in detail worden nagezien en aan de EN16005 norm worden getoetst. Afwijkingen op de voorschriften kunnen worden geïdentificeerd en gedocumenteerd, waarna de eigenaar/beheerder van de deur wordt aangeboden de deur waar nodig aan te passen aan deze nieuwe norm.

Vraag vrijblijvend een opname moment aan voor onderhoud en keuring aan uw deuren.


Hörmann, Novoferm, Alsta , Polynorm , Albany , Matex , MSZ , Efaflex , Nassau , Salco , Dorma, Deltadoors ,Sommer , Marantec , Windoor , Hallington , Heroal , Garog , BG , Somfy , Dbs , Wayne Dalton , Nassau , Becker, Normatech , Finish Doors , Henderson , Winsor , Alldoorco , Besam , Thole , Beninca , Teckentrup , Alpha , Debo , Multi-deur , Crawford , ASSA ABLOY , Wisniowski , DammDeuren , Novoferm , Isocab , Waardenburg , Berger.

En als het merk er niet tussenstaat natuurlijk ook Uw deur!

Bel met uw storing of vraag